Stefan & Lian

Datum:
23 februari 2013
Wie:
Stefan en Lian
Locatie:
Hilton Royal Parc Soestduinen
Thema:
Winter bruiloft
Weddings by Esther:
Weddingplanning van A tot Z
Referentie:
Referentie Stefan & Lian

Een warme bruiloft in winterse sferen, dat was het uitgangspunt voor dit bijzondere stel.
Het bruidspaar was op zoek naar een geschikte locatie die hen een warm gevoel gaf én waar ze alle gewenste faciliteiten onder één 1 dak terug zouden vinden. Met behulp van Weddings by Esther werd er al snel gekozen voor een sfeervolle locatie.

De familieleden en vrienden die vanuit het buitenland arriveerden zijn een aantal dagen voor de bruiloft aangekomen. Zij hebben in het hotel in alle rust genoten voordat de grote dag zou beginnen. Het bruidspaar en de hond van het gezin sloten zich op de vooravond bij deze gasten aan.
Na een ontspannen ochtend waarin er werd gezwommen, ontbeten en de visagie werd gedaan, startte aan het begin van de middag de ceremonie. De ceremonie vond plaats in een sfeervol aangeklede ruimte met uitzicht over het winterse boslandschap van Soestduinen. NIet alle buitenlandse familieleden en vrienden konden op deze dag fysiek aanwezig zijn. Via een live internet verbinding hebben zij op afstand de ceremonie gevolgd.
Tijdens de receptie was het voor de kinderen mogelijk om gebruik te maken van de vele hotel faciliteiten zoals het zwembad en de film ruimte. Het diner en knal feest maakte deze dag helemaal af! Kijk verder op deze pagina voor het foto- en video verslag van deze dag.

 

Back to Top