Martijn & Myrah

 

Datum:
21 maart 2015
Wie:
Martijn & Myrah
Locatie:
Privé Landgoed ‘de Paltz’, Soestduinen
Thema:
Charleston
Weddings by Esther:
Weddingplanning van A tot Z
Ceremoniemeester
Referentie:
Referentie Myrah en Martijn

 

Binnen vier maanden de perfecte locatie zoeken, een droomhuwelijk plannen en niets op een standaard manier; dat was de uitdaging voor dit bijzondere koppel.
Na een kennismakingsgesprek ontstond al snel een fijne en natuurlijke samenwerking.
Het toeleven naar de bruiloft werd een groot feest! De vele vraagstukken vertaalden we met elkaar snel in concrete mogelijkheden en plannen. Al snel werden er knopen doorgehakt en werd de perfecte dag door ons samen georganiseerd.

Ondanks de beperkte tijd hebben we volop kunnen genieten van het toeleven naar de grote dag en alles tot in detail kunnen voorbereiden.
In de week vooraf hebben we genoten van de vele leuke activiteiten zoals de menu proeverij en generale repetitie samen met gewaardeerde familie leden die inmiddels vanuit het buitenland waren aangekomen.

De dag zelf was in een woord ‘uniek!’ De complete bruiloft werd gehouden op een landgoed wat in prive eigendom is. De verschillende programma onderdelen zijn elk op een andere plek op het landgoed gevierd. Onder andere de Villa, de kapschuur en het boshuisje met terras zijn gebruikt.
Tijdens de opbouw vielen er wat lichte spetters. Het programma was voorbereid op de regenachtige weersvoorspelling. Wonderbaarlijk trok, in aanwezigheid van de eerste gasten, de lucht open tijdens het ontvangst. De gasten waren direct onder de indruk van het uitzicht over over de prachtige vallei van het landgoed. Het plotseling veranderde weer was een grote verrassing voor de familie, vrienden en het bruidspaar zelf.
Het bruidspaar heeft samen met familie en dierbare vrienden genoten van een onvergetelijke dag.

 

 

Back to Top