Rob & Fleur

Weddings by Esther Mr. & Mrs

— Hoe kwamen wij in contact met Esther.. —

Na het huwelijksaanzoek zijn wij als opzoek gegaan naar een locatie die bij ons paste. We hebben er een aantal bekeken maar kwamen iedere keer terug dat het net niet de locatie was. Via vrienden werden wij getipt over Esther en na haar website en portfolio bekeken te hebben wisten wij: JA, precies! dat is was we bedoelen.
De sfeer die wij bij diverse bruiloften zagen was helemaal wat wij wilden creëren. (romantisch, vintage)
Wij hadden het idee dat de sfeer, locatie en de dag die wij voor ogen hadden gecreëerd kon worden door Esther.
Dus hebben we een vrijblijvend gesprek ingepland.  We waren aan het begin nog wat terughoudend, want tja… een Weddingplanner is toch meer voor grote bruiloften en wij wilde het “klein” houden..
Vanaf het moment dat deze afspraak plaatsvond (9 maanden voor de bruiloft) voelde wij dat Esther ons begreep in onze wensen. Wij konden zelf aangeven waarbij we de hulp van Esther wensten.
Direct waren er leuke ideeën voor de locatie die bij onze sfeer paste. Esther ging er direct mee aan de slag en al snel bekeken wij de eerste locatie. Geweldig! dit was HET! hier zagen we ons wel het JA-woord zeggen.

— Over de voorbereiding en het verloop van onze bruiloft.. —

Esther hielp met het offerte traject, stuurde bij waar wij dat wensten en adviseerde ons (wat kan/mag je verwachten).

Voor de aankleding hebben wij voor een groot deel gebruik gemaakt van de styling attributen van Esther.  Dit matchte compleet met ons “thema”. Ook hierbij hielp Esther ons met tips en tricks. Zo kom je samen tot een creatief geheel.

Wat heel fijn is is dat Esther heel laagdrempelig is en geen vraag te veel is.

Natuurlijk heeft Esther ook nagedacht over praktische zaken. Zo kregen we een fijne Wedding Planning (draaiboek). Deze werkte we van maand tot maand bij en zo zorgde Esther ervoor dat alles op het juiste moment geregeld was.

Onze bruiloft viel precies in de verlofperiode na de geboorte van Esther haar zoontje. Hierdoor werd aanwezigheid op ONZE dag eigenlijk onmogelijk. Tot in de puntjes waren wij samen met onze ceremoniemeester geïnstrueerd.. maar Esther zou geen Weddingplanner zijn als ze ook thuis alles niet zo kon regelen dat ze toch nog hulp kon bieden bij de krappe deadline voor de opbouw van de locatie. Samen met Joelle en Claudia (de Ceremoniemeester) toverde zij het grasveld om tot een prachtige trouwlocatie. Dat was fijn afronding van ons avontuur en onze “fantasie” die we maanden lang voor ons in gedachte hadden.

Wij kijken terug op een geweldige, tot in de puntjes verzorgde dag! Geheel zoals in gedachten is deze tot uitvoering gekomen.

Esther is een enthousiaste vrouw, die geweldig de regie kan houden op de planning en de paden zoals je die van te voren uitstippelt. Ze zoekt altijd naar de mogelijkheden en heeft een groot inlevingsvermogen.

Ben je jullie bruiloft aan het plannen en heb je advies of meer nodig dan ben je bij Esther echt aan een TOP adres!

 

Posted on 5 juli 2016 in Referenties, Rob en Fleur

Share the Story

Leave a reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Back to Top